Jounista sanottua

”Elävä musiikki ja muu kulttuuri on mielen ravintoa. Jouni ymmärtää, että kulttuurintekijöiden pitää voida elää työllään ja kaikkien pitää voida nauttia kulttuurista. Siksi tuen Jounia. ”
Anneli Saaristo, laulaja, taiteilija

”Jouni on kaveri, joka on kartalla työn murroksesta. Itsensätyöllistäjien työn ehtojen ja sosiaaliturvan parantaminen on Jounille perusnäkkäriä, siinä missä joku muu vielä miettii, mistä kattauksessa on kysymys. Sanon, että pirkanmaalaisten kannattaa äänestää tämä lempeän päättäväinen idealisti eduskuntaan. ”
Anu Suoranta, pätkätyötohtori, vierustoveri vasemmistoliiton puoluevaltuustosta

”Tiedän, että Jounin ajamat asiat edistävät tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta.”
Juuso Aalto, musiikkivideo-ohjaaja

”Suomessa on tosi paljon pienyrittäjiä, ja Jouni tuntee heidän tilanteensa. Myös osuuskuntayrittäminen on Jounille tuttu juttu. Yrittäjyyttä puolustaessaan hän säilyttää silti aina yhteiskunnallisen kokonaiskuvan eikä jumitu kuppikuntiin.”
Katariina Kallio, käännösalan yrittäjä

”Jouni, jos kuka, ansaitsee setämiesfeministin arvonimen!”
Seppo Säämäki, ohjelmistosuunnittelija, Facebookin Setämiesfeministit-ryhmän ylläpitäjä

”Jounilla on sosiaalista omaatuntoa, mutta hän toteuttaa ihanaa idealismiaan järkevän realismin työkaluilla.”
Pia von Essen, kääntäjä ja tulkki

Jounilla on arvot kohdallaan ja tiedän, että hän toimii täydellä sydämellä ja hymyssä suin rauhan ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta.
Antti Kurko, kulttuurituottaja ja rauhanpuolustaja

”Äänestä Jounia, älä aasia!”

Jos haluat tosiasioihin perustuvia päätöksiä, äänestä Jounia. Jyrkkä ei vaihtoehtoisille faktoille! Jouni on hyvin perillä asioista, ja minä luotan Jounin arvostelukykyyn. Siksi Jouni on minun valintani.”
Elina Tuisku, kollega

”Jos saisin käyttää äänioikeuttani Pirkanmaalla, äänestäisin Jounia. Hän on tolkun ja toimen mies, jonka arvot ovat kohdallaan. Jouni osaa aidosti välittää, ja välittämisellä on näinä aikoina todellakin väliä.”
Jukka-Pekka Varonen, ystävä ja työkaveri

”Jouni on maailman sympaattisin tyyppi, joka on vilpittömän kiinnostunut muitten ihmisten ajatuksista. Hän on erityisen vuorovaikutustaitoinen ja kykenee varmuudella rakentavaan yhteistyöhön yli puoluerajojen. Lämpimällä ja huumorintäyteisellä asenteellaan Jouni muuttaa luultavasti kaikki kohdalleen sattuvat vassareiksi.”
Hanna Niittymäki, opettaja, rauhankasvattaja

”Jouni on avarakatseinen, maailmaa nähnyt ja kansainvälinen. Jouni ajaa sellaista Suomeaa, jossa elämä on hauskaa ja pidetään huolta sekä ihmisistä että luonnosta.”
Horacio Santos, lääkäri

”Jouni on aktiivinen rauhanaatteen mies. Hänen loistava huumorintajunsa on tehnyt meidän yhteisistä reissuistamme ikimuistoisia. Jouni on auttavainen, toiset huomioiva ja hyvin kantaa ottava kaveri. Hän on aina heikompiosaisten puolella niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Äänestä Jounia. Minäkin äänestäisin, jos olisin samassa vaalipiirissä.”
Olavi E. Kokkonen, CNC-koneistaja

”Jouni on erittäin sinnikäs ihminen. Sinnikkyys tekee ihmisestä aikaansaavan ja vaikuttavan toimijan politiikassa.
Jouni on kirkasjärkinen. Hän ei hämäänny yhteiskunnan nopeissa ja monimutkaisissa pyörteissä vaan taatusti säilyttää käsityksensä siitä, mihin suuntaan pitää muuttuvissa tilanteissa kulkea.
Jouni uskaltaa avata suunsa tiukassakin paikassa ja puolustaa kantojaan, vaikka ne eivät olisi seurassa suosittuja. Sen Jouni tekee ehtymättömän huumorintajunsa siivittämänä.”
Saila Ruuth, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n toimialajohtaja

”Jounin kanssa olen ollut harvinaisen samaa mieltä kaikesta, mistä ollaan keskusteltu. Tällaista ihmistä on helppo tukea.”
Hannibal Stark, muusikko

”Jouni on tosi kiva, yksi kivoimmista tuntemistani tyypeistä. Jouni ei hermostu perseilystä ja öyhötyksestä vaan jaksaa kärsivällisesti argumentoida ja puolustaa oikeita asioita. Jouni on aina hyvien puolella.”
Saara Särmä, feministi

”Jouni on ärsyttävä: huomaavainen, ystävällinen ja voittaa väittelyt, koska on aina oikeassa. Avarakatseisena tyyppinä Jouni osaa ottaa ihmiset huomioon ja pitää jalat tukevasti maassa.”
Karim Maiche, tutkija, toimittaja

”Jouniin olen tutustunut rauhantyössä. Arvostan hänen paneutumistaan asioihin ja sitä kiihkotonta mutta kuitenkin vahvasti ihmisyyttä korostavaa peruslähtökohtaa, joka hänellä on niin aktivismissa kuin politiikan teossakin. Kansanedustajiksi tarvitaan enemmän rauhanaktiiveja!”
Laura Lodenius, Rauhanliiton toiminnanjohtaja

Jounilla on ollut suuri merkitys ajatteluni kehittymisessä ja tiedän, etten ole ainoa. Tutustuimme opiskeluvuosina, kun keskustelut käytiin vielä kuppiloiden pöydissä, mutta hän teki jo silloin vaikutuksen arvoillaan, oikeudenmukaisuudellaan ja keskustelutaidoillaan. Kannatan Jounia eduskuntaan pontevasti ja varauksetta. Jouni on hyvä ihminen.
Johanna Hulkko, kirjailija.